![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Siteme Bir Katagori Açtım Ama Sadece Belirlediğim üyelerin Girmesini Istiyorum konusu , Baslıktaki Konuyu Nasıl Yapıyorum Forum Izinlerinden Deniyorum Olmuyor...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| |||
| |||
| Baslıktaki Konuyu Nasıl Yapıyorum Forum Izinlerinden Deniyorum Olmuyor |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Siteme Bir Katagori Açtım Ama Sadece Belirlediğim üyelerin Girmesini Istiyorum
Sen Tam Olarak Ne YAPMAK ISTIORSUN?
Konu hp_1 tarafından (03-15-2008 Saat 11:34:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
| |||
| |||
| Cevap: Siteme Bir Katagori Açtım Ama Sadece Belirlediğim üyelerin Girmesini Istiyorum
Bir Konu Açtım Mesala özel Diye Ama Sadece Belirlediğim üye Guruplarının Görmesini Istiorum
|
|
| |||
| |||
Merhaba; daha dün üye oldum. İlk mesajımı size atmak nasip olacakmış demekki. ![]() Sorununuzu üye izinlerinden halledeceksiniz. Yani açmış olduğunuz forum kategorisini sadece belirlediğiniz gurubun görmesine izin verecek, diğerlerine yasaklayacaksınız. |
|
| |||
| |||
bak arkdaşım daha açıklyıcı olursa şöle mesela spor diye bir Katagorin var onu mesela bi grupun görmesini istiyorsun ozaman sadece o grubuna izin verceksin
|
|
| |||
| |||
| Cevap: Siteme Bir Katagori Açtım Ama Sadece Belirlediğim üyelerin Girmesini Istiyorum arkadaş şunu demek istiyor mesela mod odası gibi bölüm açıp onun dasede belirlediği grubun görmesini istiyor olay bu |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| | |||||
| Sitede yeni misiniz? | Yardıma mı ihtiyacınız var ? |