![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Photoplog Kurulumu Anlatım konusu , KESİNLİKLE İLK İŞİNİZ YEDEK ALMAK OLACAK!!! SONRA KURULUMU BECEREMEZSENİZ FORUMUM GİTTİ DEMEYİN LÜTFEN!!! 1-Dosyaları zipten çıkarın.Config.php dosyasını editörle açın. define('PHOTOPLOG_FWD','/full/path/to/forum'); Kısmına forumunuzun kurulu olduğu full path yolunu yazın.Örneğin /home\siteadı.com\httpdocs gibi.. ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| |||
| |||
| Photoplog Kurulumu Anlatım KESİNLİKLE İLK İŞİNİZ YEDEK ALMAK OLACAK!!! SONRA KURULUMU BECEREMEZSENİZ FORUMUM GİTTİ DEMEYİN LÜTFEN!!! 1-Dosyaları zipten çıkarın.Config.php dosyasını editörle açın. define('PHOTOPLOG_FWD','/full/path/to/forum'); Kısmına forumunuzun kurulu olduğu full path yolunu yazın.Örneğin /home\siteadı.com\httpdocs gibi.. Sizde farklıda olabilir! Değişiklikleri kaydedip çıkın. Full path yolunuzu bilmiyorsanız hostunuza danışın.Bunu yanlış yazarsanız galeri gözükmez. 2-Zip içindeki photoplog dosyanızı(klasör halinde) ftp den ana dizine yollayın. 3-Photoplog içerisindeki 'images' klasörünün chmod ayarını 777 yapın.Karıştırmayın photoplog içerisindeki images!!! 4-Zip içinde 'forum' klasörü göreceksiniz. 'Admincp' ve 'İncludes>>xml' içindekileri zaten sizde olan admincp ve includes>>xml içine atın.Dikkat klasör olarak değil içindekileri aynı isimdeki klasörlerin içine atacaksınız.ÜSTÜNE YAZAYIM MI DİYE SORMAYACAK!! 5-Sonra yönetici panelinizden product içinde hangi versiyonu kullanıyorsanız o xml dosyasını import edin. **Ekleme: Forumhome templatinin içinde $navbar yazan yerin altına $photoplog_forumhome komutunu ekleyin. 6-Çoğu kişi ben resim ekleyemiyorum,görmüyorum diyor.Her üye grubuna girip bu ayarları doğrulamanız gerek.Admin dahil!! ![]() 7-Yönetici panelinizden photoplo ayarlarını yapın.En fazla kaç kb olsun vs...Galeri yolu gibi.. 8-Hayırlı olsun.Vbadvanced uyarlama konum diğer sitelerde paylaşımda.En kısa zamanda burada da yayınlıycam.Bu sistem lisans gerektirmez...Sömürün.. Örnek site PhotoPlog - PHP MySQL Gallery Script for vBulletin teo sizi yanaklarınızdan öper ![]() Hemen İndir Konu teo tarafından (02-03-2008 Saat 00:42:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
| |||
| |||
| Cevap: Photoplog Kurulumu Anlatım
Teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
Hocam komik geLecek ama ben aynen şunu söyLüyorum. **Photoblog'u görmüyorum** Yani asLında dediğin herşeyi yaptım, tüm üye grupLarında kapıyıp sadece admin'e görünmesini ayarLadım..Fakat bende de görünmüyor..Hatta bir de siteyi açtığımda, devamLı açıLıyor oLarak gösteriyor yani imLecin kum saati hiç gitmiyo.. YanLış nerde?? Konu resident_guy tarafından (02-01-2008 Saat 05:01:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
| |||
| |||
Forumhome templatinin içinde navbar yazan yerin altına $photoplog_forumhome eklermisin bakalım gözükecek mi? |
|
| |||
| |||
Hayır değişen birşey oLmadı hocam..
|
|
| |||
| |||
Yönetici panelinden PhotoPlog Active:yes mi Birde PhotoPlog Link yolun doğrumu onlarıda kontrol edermisin? |