vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8  
Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum
Geri git   vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 / vBulletin Modifikasyonları / vBulletin 3.6 Modifikasyonları / vBulletin 3.6 Eklentileri

vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz.

Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz.

Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Lilis Pizza Pizza Messenger

vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Lilis Pizza Pizza Messenger konusu , Merhaba Arkadaslar Su ana kadar sitenizden faydalandim bende begendigim bir eklentiyi sizlerle paylasmayi uygun buldum..acacagim konuyu forumda denk gelmedigim icin aciyorum.sayet varsa yönetici arkadaslar sile bilirler. Kisace Nedir? Üyeler arasinda ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-06-2008
BAMTELI12 BAMTELI12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Lilis Pizza Pizza Messenger

Merhaba Arkadaslar Su ana kadar sitenizden faydalandim bende begendigim bir eklentiyi sizlerle paylasmayi uygun buldum..acacagim konuyu forumda denk gelmedigim icin aciyorum.sayet varsa yönetici arkadaslar sile bilirler.

Kisace Nedir? Üyeler arasinda POP UP penceresi üzerinde Özel yazismak icindir
Kimler Online listesinde Kullanici ismimizin önünde yesil cikan icona tikiyarak mesaj göndere biliyoruz.

Mesajimizi yazip dilegimiz üyeye gönderiyoruz

Forum icinde dolasirken üye online ise yazdigi konulardaki sol menüdende kisiye Mesaj yaza biliyoruz ( resim )

Editlenecek dosya: online.php

online.php dosyasini editörle aciyoruz

sunu bulup

KodGörüntülemeHatası:      (Üye olmak için tıklayınız.)  
Üye olmadan kodları göremezsiniz./ You cannot view code until you register.
sununla degisiyoruz
KodGörüntülemeHatası:      (Üye olmak için tıklayınız.)  
Üye olmadan kodları göremezsiniz./ You cannot view code until you register.
online.php dosyasini kayit edip forum klasörümüze geri atiyoruz.

Zip dosyasindaki product-lppmessenger.xml Plugins&products dan yüklüyoruz ve daha sonra ZIP´teki upload dosyasindaki dosyalari gereken klasörlere atiyoruz.
NOt: Lütfen Veritabininizi yedege alin olusacak hatalardan sorumlu tutulmak istemiyorum!
ben 3.6.5 de denedim calisiyor Lakin mesaj geldiginde iki pencere aciliyor bende
ama sorunsuz calisiyor

indirmek icin link:

RapidShare: 1-Click Webhosting
Alt 10-09-2008
Genç Üye

Cevap: Lilis Pizza Pizza Messenger

yeminle bunu ne kadar aradımallah razı olsun senden

Bookmarks

Etiketler
mesaj, messenger, online

Seçenekler