![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Lilis Pizza Pizza Messenger konusu , Merhaba Arkadaslar Su ana kadar sitenizden faydalandim bende begendigim bir eklentiyi sizlerle paylasmayi uygun buldum..acacagim konuyu forumda denk gelmedigim icin aciyorum.sayet varsa yönetici arkadaslar sile bilirler. Kisace Nedir? Üyeler arasinda ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| ||||||||
| ||||||||
| Lilis Pizza Pizza Messenger Merhaba Arkadaslar Su ana kadar sitenizden faydalandim bende begendigim bir eklentiyi sizlerle paylasmayi uygun buldum..acacagim konuyu forumda denk gelmedigim icin aciyorum.sayet varsa yönetici arkadaslar sile bilirler. Kisace Nedir? Üyeler arasinda POP UP penceresi üzerinde Özel yazismak icindir Kimler Online listesinde Kullanici ismimizin önünde yesil cikan icona tikiyarak mesaj göndere biliyoruz. ![]() ![]() Mesajimizi yazip dilegimiz üyeye gönderiyoruz Forum icinde dolasirken üye online ise yazdigi konulardaki sol menüdende kisiye Mesaj yaza biliyoruz ( resim ) ![]() Editlenecek dosya: online.php online.php dosyasini editörle aciyoruz sunu bulup
Zip dosyasindaki product-lppmessenger.xml Plugins&products dan yüklüyoruz ve daha sonra ZIP´teki upload dosyasindaki dosyalari gereken klasörlere atiyoruz. NOt: Lütfen Veritabininizi yedege alin olusacak hatalardan sorumlu tutulmak istemiyorum! ben 3.6.5 de denedim calisiyor Lakin mesaj geldiginde iki pencere aciliyor bende ![]() ama sorunsuz calisiyor ![]() indirmek icin link: RapidShare: 1-Click Webhosting | ||||||||
|
| |||
| |||
| Cevap: Lilis Pizza Pizza Messenger
yeminle bunu ne kadar aradımallah razı olsun senden
|