![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde [istek] üye ip kontrol, çerez kontrol konusu , Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilecek bir eklenti arıyorum. Tahmin ediyorum ki bilinen bir eklentidir. vbullletin 3.6.8 lisanslı kullanıcısıyım. Bir forumda görmüştüm. aynı ip den ya da aynı bilgisayardan giren kullanıcılar ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| |||
| |||
| [istek] üye ip kontrol, çerez kontrol Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilecek bir eklenti arıyorum. Tahmin ediyorum ki bilinen bir eklentidir. vbullletin 3.6.8 lisanslı kullanıcısıyım. Bir forumda görmüştüm. aynı ip den ya da aynı bilgisayardan giren kullanıcılar belirlenen forumda bir bot yardımı ile konu açılarak belirtiliyordu. Örneğin ahmet kullanıcısı ile mehmet kullanıcısı aynı bilgisayardan giriş yaptılar siteye. bu durumda bu bot belirtilen forum bölümüne bir konu açarak ahmet ile mehmet yakalandı diye uyarı veriyor. |
|
| |||
| |||
| Cevap: [istek] üye ip kontrol, çerez kontrol
boyle bı eklentı varsa cok hos olur suc ustu yaparız
|
|
| |||
| |||
AE multiple Detection modu var. Bunu kullanmalısın Ben buldum sorunumun cevabını |
|
| |||
| |||
Multiple account login detector (AE Detector) Multiple account login detector (AE Detector) - vBulletin.org Forum Sadece mesajların yazılacağı forum id sini belirtseniz yeterli. |