![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Host Tasima Sorunu konusu , selam arkadaslar eskı hostcumla anlasamadıqım ıcın baska bır host ıle anlastım vbulletini kurdum benım eskı forumun MYSQL yedeklerı bende kurdum ama sayfa qoruntulenemıyo dıyo bu konuda yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| |||
| |||
| Host Tasima Sorunu selam arkadaslar eskı hostcumla anlasamadıqım ıcın baska bır host ıle anlastım vbulletini kurdum benım eskı forumun MYSQL yedeklerı bende kurdum ama sayfa qoruntulenemıyo dıyo bu konuda yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı ? |
|
| |||
| |||
| Cevap: Host Tasima Sorunu
ben de host değiştirme işlemini yapamamıştım. her türlüsü yöntemi denedim. yine de karakter sorunu çıkıyor.
|
|
| |||
| |||
ARKADASLAR KULLANDIGINIZ HOST YEDEKLEME VE YEDEGİ GERİ ALMA PHPADMIN KULLANIYORSUNUZ HERHALDE MYSQLDUMPER VAR ONA BAKIN GOOGLE DA ARATIN RESİMLİ ANLATİMİ FİLAN VAR AMA İKİSİNDE DE YEDEĞİ GERİ ALIRKEN KAREKTER SEÇİYORSUN GENELDE UTP8 oluyor onda oynama yapıp denerseniz bi sorun kalmaz utp8 olduğu için karakterler görünmez
|
|
| |||
| |||
MYSQL DUMPER ve karakter setlerinin farklı varyasyonlarını denemiştim.
|
|
| |||
| |||
| Cevap: Host Tasima Sorunu |