![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Cookies Http yi 0 ladım admin panele giremiyorum konusu , Yanlışlıkla Cookies Http yi 0 ladım simdi admin panele giremiyorum nasıl düzeltirim bunu fttp den olur mu...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| ||||
| ||||
| Cookies Http yi 0 ladım admin panele giremiyorum Yanlışlıkla Cookies Http yi 0 ladım simdi admin panele giremiyorum nasıl düzeltirim bunu fttp den olur mu |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Cookies Http yi 0 ladım admin panele giremiyorum
Ettim en sonunda ohh bea Phpmyadmin den sql sorgusuna UPDATE `setting` SET `value` = '900' WHERE `varname` = 'cookietimeout' sordum 900 ü yükselttim Admincp de install e tools u atıp resetledim cookiesleri explorerdeki çerezleride temizledim oldu |
|
| ||||
| ||||
Hallettiğine sevindim. Bunlar ayrıntı isteyen işler olduğundan bilinmeyenleri pek kurcalamam lazım |
|
| ||||
| ||||
yok provb onu üyeler cok görünsün diye fazla etmiştim dün sıkıldım dedim eski haline getirim o anda oldu olan |