![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.6 Eklentileri icinde Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok konusu , Selamın Aleyküm Arkadaşlar Forum Siteme Eklenti Yapacam Ama Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok Ne Yapacam Yardım Ederseniz Sevinirim...!!...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
|
| |||
| |||
| Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok Selamın Aleyküm Arkadaşlar Forum Siteme Eklenti Yapacam Ama Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok Ne Yapacam Yardım Ederseniz Sevinirim...!! |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok Konuyu yanlış yere açmışsın ama ben yinede uyarayım. Sitende ftpde herşeyi yerli yerine attığına emin ol. Lisanssız kullanıyorsan bu tür şeylerin başına gelmesi doğal.
|
|
| |||
| |||
| Cevap: Admin Panelimde Eklenti & Plugin Yeri Yok Saol Kardeşim Galiba FTP de Sorun Var Onu Bi Araştırayım İyice İlgilendiğin İçin Saol..!!! |