![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.7 Dil Dosyaları icinde vBulletin son versiyon Türkçe Lisan dosyası (Ücretli) konusu , Arkadaşlar yıllardır çalışmamın sonucunda Full vbulletin son versiyonun Türkçe Lisan dosyası yaptım ve satmak istiyorum. Ben İstanbul Sefaköyde oturuyorum isteyenle görüşüp lisan dosyası görebilir. Bazı arkadaşların şöyle bir sorusu olabilir ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | |||
| |||
| vBulletin son versiyon Türkçe Lisan dosyası (Ücretli) Arkadaşlar yıllardır çalışmamın sonucunda Full vbulletin son versiyonun Türkçe Lisan dosyası yaptım ve satmak istiyorum. Ben İstanbul Sefaköyde oturuyorum isteyenle görüşüp lisan dosyası görebilir. Bazı arkadaşların şöyle bir sorusu olabilir piyasada bir sürü Türkçe lisan dosyası var sen niye para ile satıyorsun piyasada bedava olan lisan dosyasına kim para verir diyenler. Evet piyasada bir sürü Türkçe lisan dosyalar var ancak bir yerde bir şey yaparken tam olarak ne olduğunu anlayamıyoruz anlamak için o şeyin tam görevini bilmek gerekir zaten onu bile Türkçe Lisan dosyasına gerek duymaz. Benim çevirimde help leri haricinde hepsini çevirdim ve help çevirmeye gerek kalmayacak şeklinde ilgili bölüm tam görevi ne olduğunu nerede görev yaptığını eğer bu ayarlar başka bir ayarla bağlantılı ise xxxxx -> xxxxx -> gibi bağlantılı olduğu yeri gösterdim iddia ediyorum 98% (istisna olabilir diye 2% bıraktım) vbulletinde çok az anlayan her yerinin ayarını kimsenin yardımına gerek duymadan yapabilir şeklinde çeviri yaptım vbulletine yeni başlayan hç anlamayan için ise ilk anda ihtiyaç duyacağı tüm ayarları yapabileceğini söyleyebilir. Tabi ki web hakkında hiç bilgi olmadan bir şeyi bir kere okumakla ne olduğunu anlamak mümkün değil örnek yoldan geçen bilgisayarı bilmeyen birine konuya cevap vermek nedir de bilemeyecek bunu anlatmak için destanlar yazsan bile yine anlamaz bu yüzden bir insanın en azın forum nedir? bilmesi yeterli olacaktır ben forumları takıp ediyorum çoğu adminler dahi bir çok şeyleri bilmiyorlar ben bu çeviriyi yaptım her yeri net olarak ne olduğunu anlatıyorum. Örnek bir forum ekliyorsunuz forum eklerken forum için ayarlarda hepsi bir tane dahi anlaşılmayan yok hepsi ne işe yaradığı net olarak belli. Örnek bir kullanıcı grup izinleri ayarlıyorsunuz hepsi ne olduğu net olarak yazdım bir tane dahi acaba bu nedir sorusuna gerek kamaz. Admin panelinde soldaki menüye bağlı tüm sayfaları hepsi ne olduğu net olarak yadım anlaşılmayan bir yer yok. vBulletin Forum Ayarlarına bağlı ayarlar hepsi başlıkları okuduğunuzda anlaşılacak şeklinde başlıkla anlaşılmadığında açıklamasında net ve detaylı nerden nasıl bir görevi olduğunu söylüyor. Çevirilerimde ciddi cıvıtılmamış olarak çevirdim orijinal gibi hatta detay açıklamada bazı kelimeleri vurgulamak için tırnak parantez gibi şeyler kullanmadın onların yerine kalın yazı kullandım çünkü acemiler acaba tırnakları girmem mi gerekiyor acaba parantezleri girmem mi gerekiyor gibi sorular oluşmasın diye bu kadar ince düşünerek bu çeviriyi yaptım. Buna yıllardır gece gündüz emek harcıyorum bu yüzden emeğimin karşılığı sembolikte olsa almak isterim. İddia ediyorum bu lisanı kullanan adminler bir tane dahi bu ayarı nasıl yapacağım demeyecek. İddia ediyorum bu lisan kullanan adminler bir tane dahi bu ayarın ne işe yaradığını bilmiyorum demeyecek Ben İstanbul sefaköyde oturuyorum bir görelim diyen olursa bir yerde buluşur laptopla lisan dosyası görebilir isteyen özel mesaj yazasın. Lisan dosyamı devamli güncel tutuyorum lisansım var Örnek resimleri görmek için burayı tıklayın Konu tutaste tarafından (03-30-2008 Saat 16:15:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: vBulletin son versiyon Türkçe Lisan dosyası (Ücretli) tutaste´isimli üyeden Alıntı Eline sağlık yeni başlıyanlar için açıklamalar güzel yapılmış.
__________________ Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz. Aşağıdaki ulaşım adreslerini kullanabilmek için sitemize üye olmalısınız. Ulaşım Adresleri |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: vBulletin son versiyon Türkçe Lisan dosyası (Ücretli)
Hakikaten güzel olmuş umarım istediğin alıcıları bulursun
|
|
| |||
| |||
Dediğim ben bundan para kazanacağım diye bir derdim yok ama aylarca gece gündüz acemilerin anlayacağı gibi yeniden yazdım çok emek verdim hani bir ufak birşey karşılığı olsun diyorum Şunu samimi olarak söyleyebilirim Benim için öncelik bu dosyadan para kazanmak mi? yoksa millet böyle bir dosyaya mi sahip olması? Samimi söylüyorum milletin böyle bir lisan dosyasına sahip olmasını istiyorum Bu dosya ile vBulletin forum kullanıcıları şu ayarı bu ayarı nasıl yaparım işi çoktan aşacaklar prof liğe adım atacaklar bundan eminim. |
|
| |||
| |||
|
arkadasim bende sefakoyde oturuyorum sana ihtiyacim olabilir yeniyim dil dosyasi istemem ama yardim ederim dersen diger konularda konusalim |
|
| |||
| |||
Yardım forumun ilgili yerlere yazman gerekir
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| | |||||
| Sitede yeni misiniz? | Yardıma mı ihtiyacınız var ? |