![]() |
| Temalar Eklentiler Dil & BB Makaleler Forum |
| |||||||
| vBulletin Geliştirme ve Grafiker Topluluğu | vBulletin 3.8 forumlarına hoşgeldiniz. Sistemde ziyaretçi olarak görünüyorsunuz. Ziyaretçilerin yetkileri kısıtlıdır ve sitenin bazı özelliklerinden yararlanamazlar. Bu kısıtlamayı ücretsiz kayıt olarak kaldırabilirsiniz. Ziyaretçiler özel mesajlaşma sistemini kullanamazlar, yeni konu açamazlar, konulara cevap yazamazlar ve eklentilerden yararlanamazlar. Buraya tıklayarak kayıt olma işlemine başlayabilirsiniz. Eğer kayıt olma veya giriş yapma ile ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. |
vBulletin 3.7 Template Modifikasyonları icinde Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar konusu , Yapımcı: Magnumutz Orj.Link: Colored name in Navbar - vBulletin.org Forum vb.Versiyon : 3.7.x Bu değişim ile üye gruplarınıza verdiğiniz renklere göre navbarda da bu üye isimleri o rengi alır.Herşeyi önizlemeden ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | ||||||||||
| ||||||||||
| Yapımcı: Magnumutz Orj.Link: Colored name in Navbar - vBulletin.org Forum vb.Versiyon : 3.7.x Bu değişim ile üye gruplarınıza verdiğiniz renklere göre navbarda da bu üye isimleri o rengi alır.Herşeyi önizlemeden görebilirsiniz. www.vbulletinturk.org Navbar templatesinde aşağıdaki kodları bulunuz ;
Ekran Görüntüleri
Hemen İndir
__________________ Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz. Aşağıdaki ulaşım adreslerini kullanabilmek için sitemize üye olmalısınız. Ulaşım Adresleri | ||||||||||
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar Düzgün yaparsan birşey olmaz ben denedim çalışıyor.
|
|
| |||
| |||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar Gayet Düzgün Yaptım Kodu buldum Değiştirdim kaydettim ve isim misim Hepden Gitti Arkadaşın Dediğini gibi :] |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar |
|
| |||
| |||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar dostum zaten böyle bir önyargıda bulunmadım sadece çalışmadığını söyledim diğer sürümlerde çalışıyorsa sorun yok bu mesajlardan eklentiyi indircek arkadaşalr mesajlardan allar zaten iyi geceler.. |
|
| ||||
| ||||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar
Arkadaşlar Bunu 3.6.8 Kodlar İle Yapılabilir ! Ama Bu 3.7.x Kulanıcıları İçin !
|
|
| ||||||||
| ||||||||
| Cevap: Navbarda renkli nick - Colored name in Navbar Administrator´isimli üyeden Alıntı
Admin Olcaksın Birde 3.7.x Diyorsun Konuyu 3.6.x E Acıyorsun | ||||||||